Activiteiten

Op Landgoed de Hoevens zijn ook diverse faciliteiten en activiteiten voor bedrijven en recreanten aanwezig. Uiteraard worden deze op een andere locatie dan de natuurbegraafplaats aangeboden. Maar ook bij deze activiteiten geldt, dat zij in harmonie met de natuur ontwikkeld zijn en eenvoud, rust, ruimte en een persoonlijke benadering centraal staan.

Natuurkampeerterrein de Hoevens
Het natuurkampeerterrein biedt 40 ruime staanplaatsen op een open weide, omsloten door bomen. Ook zijn er 6 knusse blokhutten aanwezig. Wilt u wat meer avontuur? Kies dan voor een overnachting in onze tipitent. Klik hier voor meer informatie.

Vergader- en groepsaccommodatie De Vlaamse Schuur
Onder het dak van een monumentale Vlaamse schuur vindt u een luxe en stijlvolle vergader- en groepsaccommodatie. Deze accommodatie biedt ruimte aan bedrijven voor een vergadering of training. Maar ook families of vriendengroepen vinden hier een knus onderkomen voor een weekendje weg.
Klik hier voor meer informatie.

B&B/ Vakantiehuis 't Bakhuis
Midden in een boomgaard staat een authentiek gebouwtje: ’t Bakhuis. Daar waar vroeger het brood werd gebakken, is vandaag de dag een onderkomen voor 2 personen. Compleet ingericht met eigen keuken, badkamer, eethoek en slaapkamer. Desgewenst verzorgen wij ook het ontbijt voor u. Klik hier voor meer informatie.

Stiltewandelingen & yoga
De natuur is een prachtig decor voor het maken van een stiltewandeling. Geschikt voor iedereen die even wil ontsnappen aan alle drukte en stress van onze wereld en zijn of haar gedachten tot rust wil brengen. In het jachthuis geeft Caroline van der Lande-Vogels ook Dru Yoga. Zowel als wekelijkse groepsles of als eenmalige workshop. Klik hier voor meer informatie.