Overnachten op het landgoed

Naast natuurbegraven en natuurontwikkeling biedt Landgoed de Hoevens ook verschillende mogelijkheden voor dag- en verblijfsrecreatie. Uiteraard op een andere locatie dan de natuurbegraafplaats. Ook hier staan onze kernwaarden en visie dat mens en natuur in harmonie samenkomen centraal.

Natuurkampeerterrein De Hoevens
Het natuurkampeerterrein biedt 50 ruime staanplaatsen op een open weide, omsloten door bomen. Onze gasten kunnen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen, buitenkeuken, speelbos en zwemvijver. Klik hier voor meer informatie.

Vergaderlocatie en vakantiehuis De Vlaamse Schuur
Onder het dak van een monumentale Vlaamse schuur vindt u een stijlvolle vergaderlocatie en vakantiehuis. Deze accommodatie biedt ruimte aan bedrijven voor een vergadering of training. Families en vriendengroepen vinden hier een knus onderkomen voor een weekendje weg.
Klik hier voor meer informatie.

B&B/ Vakantiehuis ’t Bakhuis
Midden in een boomgaard staat een authentiek gebouwtje: ’t Bakhuis. Daar waar vroeger het brood werd gebakken, is vandaag de dag een onderkomen voor 2 personen. Compleet ingericht met eigen keuken, badkamer, eethoek en slaapkamer. Klik hier voor meer informatie.