Tarieven

Op Natuurbegraafplaats De Hoevens krijgt u alle ruimte en tijd voor het organiseren van een afscheidsceremonie of condoleance. Onderstaand treft u een opsomming aan van onze mogelijkheden en extra diensten met de bijbehorende tarieven.

Huur afscheidslocatieTijdsduurTarief
A.

5 uur - "De Eik" / "boskapel"

€ 900
B.

4 uur - "De Eik" / "boskapel"

€ 800
C.

3 uur - "De Eik" / "boskapel"

€ 700
D.

2 uur - "De Eik" / "boskapel"

€ 600
E.

Toeslag per verlenging per uur

€ 100

Toelichting:
• A, B, C en D is inclusief: gebruik van ‘De Eik’ met ontvangstruimte, ceremoniële ruimte, terras, familiekamer, toiletten,
baar en spreekgestoelte. Ook kan gebruik gemaakt worden van de ‘boskapel’ voor een ceremonie in de buitenlucht. De ‘boskapel’
wordt niet los of tegen aangepast tarief verhuurd.
•  De huurtijd die wordt berekend is gebaseerd op het moment dat ‘De Eik’ in gebruik wordt genomen door familie en/of uitvaartverzorger tot het moment dat de laatste gast het gebouw verlaat.
•  Mocht de afgesproken tijdsduur niet toereikend zijn, dan wordt € 100,- per extra uur in rekening gebracht.
•  Indien de familiekamer in gebruik wordt genomen voorafgaande aan de afgesproken tijd, dan wordt hiervoor een vergoeding
van € 100,- in rekening gebracht.

Gebruik muziek- en beeldinstallatie en technische ondersteuning 
In ‘De Eik’ is een professionele geluid- en beeldinstallatie aanwezig. De technische ondersteuning en bediening hiervan wordt door het bedrijf ‘Uitvaart en techniek’ verzorgd. Live-streaming is ook mogelijk.

Kijk op onze Mediakaart voor de tarieven, aanleverspecificaties van uw geluid- en beeldbestanden alsmede de extra audio-visuele mogelijkheden.

Paard & wagen
Wilt u uw dierbare op een bijzondere wijze naar het graf vervoeren? Natuurbegraafplaats De Hoevens beschikt over een authentieke Brabantse boerenkar met trekpaard ervoor, waarmee de kist of mand naar het graf gereden kan worden.
Prijs: € 500,-