Activiteiten

Op Landgoed De Hoevens zijn ook diverse faciliteiten en activiteiten voor bedrijven en recreanten aanwezig. Uiteraard worden deze op een andere locatie dan de natuurbegraafplaats aangeboden. Maar ook bij deze activiteiten geldt, dat zij in harmonie met de natuur ontwikkeld zijn en eenvoud, rust, ruimte en een persoonlijke benadering centraal staan.

Natuurkampeerterrein De Hoevens
Het natuurkampeerterrein biedt 40 ruime staanplaatsen op een open weide, omsloten door bomen. Ook zijn er 6 knusse blokhutten aanwezig en een zwemvijver. Onze gasten kunnen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en buitenkeuken. Klik hier voor meer informatie.

Vergader- en groepsaccommodatie De Vlaamse Schuur
Onder het dak van een monumentale Vlaamse schuur vindt u een luxe en stijlvolle vergader- en groepsaccommodatie. Deze accommodatie biedt ruimte aan bedrijven voor een vergadering of training. Maar ook families of vriendengroepen vinden hier een knus onderkomen voor een weekendje weg.
Klik hier voor meer informatie.

B&B/ Vakantiehuis 't Bakhuis
Midden in een boomgaard staat een authentiek gebouwtje: ’t Bakhuis. Daar waar vroeger het brood werd gebakken, is vandaag de dag een onderkomen voor 2 personen. Compleet ingericht met eigen keuken, badkamer, eethoek en slaapkamer. Desgewenst verzorgen wij ook het ontbijt voor u. Klik hier voor meer informatie.

Natuureducatie
Landgoed De Hoevens zet zich graag in om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. Allereerst door grote delen van het landgoed open te stellen voor wandelaars en rustzoekers. Maar ook door een educatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Klik hier voor meer informatie.